HISTORIEN OM REMA 1000 

Historien om REMA 1000 begyndte i Norge i 1948. Her besluttede ægteparret Margit og Ole Reitan at starte familiens første købmandsbutik i Trondheim, og deres søn Odd Reitan begyndte tidligt at arbejde i butikken. Her blev han inspireret, og han så mulighederne og ikke mindst stordriftsfordelene ved at bygge en kæde af købmandsbutikker.

Den initiativrige købmandssøn kastede sig over opgaven, og i 1972 åbnede Odd Reitan åbne sin første butik AS Sjokkpris i Trondheim. I de følgende år åbnede Odd yderligere fem butikker, og en ny kæde var født.

1000 VARENUMRE - OG EN ENKELTBILLET TIL DANMARK 

I REMA 1000s første år havde kæden et sortiment på 500 – 600 varenumre. For at holde konkurrenterne på afstand og leve op til kundernes behov, valgte man hurtigt at udvide sortimentet. I 1980 voksede sortimentet derfor til 1000 varenumre, og discountkæden fik dermed dens kendt og ikke mindst anerkendt navn – nemlig REMA 1000. Navnet er en sammentrækning af Reitan Mat (mad) og datidens 1000 varenumre.

REMA 1000 åbnede sine første to butikker i Danmark tilbage i 1994. I dag har discountkæden 412 butikker på tværs af landet, som drives efter en franchisemodel med lokale, selvstændige købmænd i spidsen.

DISCOUNT MED HOLDNING 

REMA 1000 er i dag meget mere end blot en masse varenumre. I REMA 1000 arbejder vi med mennesker både bagved og foran kasselinjen – det betyder nemlig meget for os. En indkøbsoplevelse er også et møde mellem mennesker. Vores ambition er, at REMA 1000 skal være symbolet på sund fornuft, folkelighed og dygtighed. Hos os er det ikke flovt at gøre tingene enkelt – det er genialt!

I REMA 1000 oversættes discount til evnen at sælge god kvalitet til lave priser. Det gør vi gennem en effektiv drift og stor varevolumen, ligesom vores positive menneskesyn betyder, at vi har tillid til hinanden i arbejdet for at lykkes sammen.

REMA 1000 vil være kendt som den mest værdidrevne virksomhed. Derfor arbejder vi hele tiden på at rendyrke vores forretningside og skabe en kultur, hvor kunden er vores øverste chef. Vores værdier styrer, hvad vi gør og definerer, hvem vi er.

Vi vil vinde, og vi vil være bedst til det, vi arbejder med. Vores virksomhed skal præges af kolleger, som har solide, faglige kompetencer og stærke værdier. Vores medarbejdere skal være beslutningstagere, og vores arbejdsmiljø skal være præget af sammenhold, respekt og et fælles ønske om succes.

Vi er flere end 14.000 kolleger i REMA 1000 Danmark, og det er sammenholdet og vores stærke værdier, der driver os med fuld kraft fREMAd!

REITAN - et værdidrevet selskab

REITAN 

REMA 1000 er en del af norske REITAN-gruppen, som dækker over tre selvstændige forretningsområder: REITAN RETAIL, REITAN EJENDOM og REITAN KAPITAL.

REMA Etablering A/S

Hvor skal den næste REMA 1000 ligge?

REMA Etablering A/S' hovedformål er at foreslå lokationer til REMA 1000 butikker.

Læs mere om REMA Etablering A/S