Måder at handle på i REMA 1000

I REMA 1000 synes vi, det skal være nemt og hurtigt at handle dagligvarer. Vi ved, at det er forskelligt fra kunde til kunde, hvordan man foretrækker at foretage sine indkøb og derfor kan du handle på følgende forskellige måder:

  • I butikken - som du kender det
  • Med SCAN SELV i butikken
  • Med REMA 1000 med Vigo
  • Med Køb & Hent (test i udvalgte butikker)

Her kan du læse mere om de forskellige måder at handle på.

I butikken - som du kender det

Fra hylde, til indkøbskurv, til varebåndet og ned i indkøbsnet - det kender du med garanti. Vi har butikker i hele landet, som alle glæder sig til dit besøg og til at hjælpe dig. 

Find din lokale REMA 1000-butik

SCAN SELV i REMA 1000

Med SCAN SELV er det ultra let at handle i din lokale REMA 1000 - du kan nemlig pakke dine varer, mens du handler! Du vælger varen fra hylden, som du er vant til. Næst, scanner du varen med din mobiltelefon, og så kan du pakke varen i dit indkøbsnet med det samme og på den måde springe køen over!

Læs mere om SCAN SELV i REMA 1000

REMA 1000 med Vigo

Med REMA 1000 med Vigo kan du få dine dagligvarer leveret lige til døren - eller du kan hjælpe andre i dit nærområde med at købe ind. 

Kort sagt, er REMA 1000 med Vigo er en online platform, hvor kunder udbyder sin handle-opgaver til andre REMA 1000-kunder i nærområdet (også kaldt 'Indkøbere'), som så køber ind i den lokale REMA 1000 butik og leverer varerne hos kunden. På den måde slipper kunden for selv at skulle handle, og indkøberen hjælper andre med at handle og tjener lidt ekstra.

Læs mere om REMA 1000 med Vigo

Køb & Hent i REMA 1000 (test i udvalgte butikker)

Vi tester i øjeblikket Køb & Hent i udvalgte butikker. Med Køb & Hent kan du bestille dine dagligvarer online og vælge hvilken dag/tidspunkt, du ønsker at afhente dine varer. På afhentningsdagen vil dine varer blive leveret direkte i dit bagagerum.

Læs mere om Køb & Hent i REMA 1000