Tip: Hent appen MIT DIGITALE SELVFORSVAR og få advarsler vedr. falske konkurrencer mv. på telefonen.

FALSKE KONKURRENCER

Information om vildledende konkurrencer

Vi er af flere omgange blevet gjort opmærksomme på, at der florerer vildledende konkurrencer med REMA 1000 Danmark som afsender. Disse mails, SMS’er, annoncer mm. har ikke noget med REMA 1000 at gøre, og derfor advarer vi naturligvis mod at interagere med og besvare disse henvendelser. For at hjælpe jer til at skelne mellem vores aktivitet og de versioner, som ikke har noget med os at gøre, gør vi det her mere gennemsigtigt for jer, hvordan vi arbejder med konkurrencer i REMA 1000.


Værd at vide om konkurrencer i REMA 1000:

REMA 1000 Danmarks konkurrencer foregår på vores Facebookside og Instagramprofil – hold øje med det blå flueben efter profilnavnet, der viser, at profilen er verificeret. Ser du et opslag med en konkurrence fra ”REMA 1000 Danmark”, og der ikke er et blåt flueben (verificationsbadge) ved profilnavnet, er det ikke en konkurrence fra os. Eksempler på falske profiler, der ikke er vores: REMA 1000_Danmark, REMA 1000-Danmark eller REMA 1000 Denmark.


Vores lokale købmænd laver af og til konkurrencer på deres Facebooksider. Hold da øje med, at eventuelle opslag, du ser, faktisk er fra deres profil og ikke en falsk. Klik ind på profilen og se, om der er aktivitet, der indikerer, at siden er aktiv og ægte.


REMA 1000 med Vigos konkurrencer foregår både som aktivitetsbetingede konkurrencer via appen og på Facebooksiden med navnet: REMA 1000 med Vigo - vær også obs på det blå flueben her. 

Ved aktivitetsbetingede konkurrencer menes, at der kræves en handling, før du deltager i konkurrence. Det kan bl.a. være, at du deltager ved at levere en opgave via REMA 1000 med Vigo.

Disse konkurrencer informeres om pr. mail, på Facebook og i appen. Hold øje med, at det er det rette afsendernavn: Vigo. Og tjek, at det er den rette afsendermail: nyheder@vigo.dk.


Hvis jeg vinder?

Er du vinder af en af REMA 1000 Danmarks konkurrencer på vores landsdækkende Facebookside eller Instagramprofil, vil du altid skulle indtaste din information via vores kontaktformular på vores hjemmeside – REMA 1000 Danmark vil således aldrig bede dig om at sende dine personlige oplysninger til os via vores landsdækkende Facebook eller Instagram.


Generelt: Ser du en konkurrence, og du er i tvivl, så skriv ind til os via vores kontaktformular her.

Ovenstående er opdateret pr. 08-09-2022