Alderskontrol for salg af tobak og alkohol

I REMA 1000 vil vi gerne bidrage til fokus på alderskontrol for salg af tobak og alkohol. Alder er svær at gætte, derfor spørger vi om ID, hvis vi tror du er under 25 år. Hav derfor dit billed-ID med, når du skal købe varer, hvor der er en aldersgrænse for salg som fx alkohol og tobak.

Læs mere hos Sikkerhedsstyrelsen

Rapport for samfundsansvar 2023

Med mere end 400 butikker i Danmark, har vi i REMA 1000 et socialt ansvar, som vi tager meget alvorligt. Både i relation til miljøet, der omgiver os, i forhold til en mere ansvarlig udnyttelse af jordens ressourcer og i forhold til at tage hensyn til de mennesker, der producerer vores varer.

Læs mere om vores arbejde med samfundsansvar i den nye rapport for samfundsansvar 2023.

Se nyeste rapport her

REMA 1000 støtter Bag for en Sag

I REMA 1000 værdsætter vi mødet mellem mennesker og stræber efter at skabe indkøbsoplevelser, der er mere end blot et varekøb. Vi arbejder med afsæt i konceptet Discount med holdning, og vi ønsker bl.a. at støtte dem, der gør en forskel for andre. Derfor er det en glæde for os at støtte op om Bag for en Sag igen i år, hvor vi, sammen med kunderne, er med til at støtte Legeheltenes vigtige arbejde – i år som hovedsponsor.

Bag for en Sag er en indsamlingsbegivenhed, der støtter Legeheltenes vigtige arbejde med indlagte eller udsatte børn. REMA 1000 er stolt over at samarbejde med kunderne om at gøre en forskel og støtte dem, der gør en forskel for andre.

Læs mere om Bag for en Sag her

REMA 1000 er Danmarks stærkeste varemærke

Hvert år udarbejder YouGov en rangliste med de varemærker, der klarer sig særligt godt. Listen er baseret på seks forskellige imageparametre: Kvalitet, Generelt indtryk, Værdi for pengene, Anbefaling, Omdømme og Kundetilfredshed.

I REMA 1000 er vi stolte og dybt taknemmelige for den overvældende støtte, vi modtager dagligt i vores butikker landet over. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at leve op til den flotte anerkendelse!

Læs mere her

Ændring i pris- og posemodel for REMA 1000 med Vigo

Fra d. 28/11 ændrer vi vores pris- og posemodel for REMA 1000 med Vigo. Leveringsprisen pr. pose vil stige, samtidig vil dine varer ikke længere blive leveret i REMA 1000 bæreposer men i vores nye transportposer. 

Læs mere her

Loyalty Award 2023

1000 tak! Vi er utroligt glade for og ydmyge over at modtage Loyalty Award 2023.

Vi arbejder hver dag fokuseret på at give vores kunder en god oplevelse, og vi ønsker hele tiden at forbedre os og gøre det endnu bedre. Det giver derfor en kæmpe stolthed og motivation i butikkerne og i baglandet, at vi for ottende år i træk modtager Loyalty Award. 

1000 tak til vores kunder for jeres opbakning!

Læs mere her

KØB & HENT I REMA 1000

Med Køb & Hent har du mulighed for at bestille dine dagligvarer online og afhente varerne i udvalgte testbutikker. Du vælger selv, hvilken dag/tidspunkt, du ønsker at afhente dine varer. Ved afhentning af dine varer, skal du blot checke ind online, og kort tid efter, vil dine varer blive leveret direkte i dit bagagerum. 

Læs mere og se udvalgte butikker her 

REMA 1000 vinder pristjek!

REMA 1000 har vundet B.T.’s discount pristjek!

B.T. har foretaget en stor discount pristjek blandt discountkæderne - og REMA 1000 har taget en flot 1. plads med den billigste kurv!

Se testen her

Nye butikker i REMA 1000

Vi åbner løbende nye butikker rundt omkring i landet. Vi har samlet et overblik over nye og kommende butikker, så du altid kan holde dig opdateret omkring, hvor og hvornår de næste REMA 1000-butikker slår dørene op.

Se nye butikker her

FALSKE KONKURRENCER 

Vi oplever desværre indimellem, at der florerer vildledende konkurrencer, hvor vores navn er involveret og misbruges. Det er vigtig for os at gøre opmærksom på, at sådanne mails, SMS'er, annoncer mm. ikke har noget med os at gøre, og vi advarer mod at interagere med og besvare disse henvendelser. Vi advarer løbende mod disse. 

Læs mere om konkurrencer i REMA 1000

PRESSE 

Få løbende pressemeddelelser i din indbakke, når vi udsender nyheder. 

Læs mere og tilmeld dig her

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med kommende tilbud, tiltag og andre aktuelle nyheder med vores nyhedsbreve. 

Skriv dig op